Do you know Imo Shochu ?

Do you know Imo Shochu??

Shochu (焼酎) is a Japanese distilled beverage less than 45% alcohol by volume. The most common base ingredients are sweet potato, barley, rice, buckwheat and sugar cane. Many people must know Sake (Nihonshu) more than Shochu. Sake is liquor putting it in the same category as wine. However, Shochu is similar to brandy and vodka.

Imo Shochu is the one which made from sweet potato.
Yes! Sweet potato!
Can you imagine how the taste is?

It has strong original flavor and a little sweet taste.
Haven’t tried Imo Shochu yet?? You should!!!
It’s really much to Kagoshima Food such as Kurobuta Shabu Shabu Hot Pot, Satsuma Age.

You can enjoy the different way to drink Shochu.
・With Hot water
・With Cold water
・On the rocks
・Straight
・With Soda
・With Ryokucha (Japanese Tea)
・With Hot water and a pickled plum (Umeboshi)
・With Hot water or Cold water, Lemon etc…

We have some of shochu at dining.
Also there is Shochu bar at our hotel.

Wow! You will be crazy for Imo Shochu!

Come to Kirishima and Stay with us!

%e7%84%bc%e9%85%8e%e3%82%a4%e3%83%a1%e3%83%bc%e3%82%b8

九州の方ならもっともポピュラーお酒といえば芋焼酎!!!

特に鹿児島では焼酎なしでは宴会が始まりません。必須。

焼酎はほかのお酒に比べヘルシーと言われ、近年注目を浴びております。
特に女子の間でも最近人気なんです☆
炭酸水で割るのがいいとかなんとか。。。♪
皆さま、様々な飲み方を工夫して皆さまイモ焼酎ライフ楽しんでおります。
そしてなんといっても、鹿児島の郷土料理との相性抜群ですねー

y322385a15

霧島国際ホテルには焼酎バーがございます。
海外からのお客様にも積極的にご利用いただきたいものです。
そこで日本人の方との小さな出会いや触れ合いがあれば、また格別な旅の思い出になるはず。
霧島の地に戻ってきたい!と思っていただけるかも。

ぜひ、皆様もご利用くださいませ。


霧島国際ホテルお問い合わせへ